Bedankt voor je aankoop! Wil je om welke reden dan ook je bestelling retourneren? Geen probleem!

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur of om de terugbetaling ervan aan te vragen. LET OP: Wanneer het folie van het artikel af is kan je het niet meer retourneren.  

Volg onderstaande stappen voordat je het bij een PostNL servicepunt af geeft.

1.MAAK JE PAKKET KLAAR MET HET AFLEVERINGSBEWIJS
Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat/kleur nodig hebt of de artikelen wilt retourneren en de artikelen waarom het gaat. 

2. PLAK HET RETOURNERINGSETIKET OP EEN ZICHTBARE PLEK VAN HET PAKKET
Onder deze pagina vind je de bijlage naar het retourformulier. Als je het niet kunt vinden, neem dan contact op met de Klantenservice
 
3. VERZENDEN

Ga hiervoor naar een van de  PostNL servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket. 

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen zal de maat/kleur zo snel mogelijk geruild worden of de terugbetaling geregeld worden.
Download hier het retourformulier

4. TERUG BETALING
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag binnen 1-5 werkdagen retour komt op de door jouw opgegeven rekening. 
 

Heb je nog meer vragen?

Stel gerust al je vragen via het contactformulier en wij proberen jou binnen 24 uur van een passend antwoord te voorzien.

Gevestigd in Nederland. (De Dorsvlegel 6, 8141 HC, Heino) Op locatie bezoeken is niet mogelijk.