Financiële administratie

Van schoenen doos tot jaarrekening. Wij nemen uw financiële administratie (gedeeltelijk) uit handen. Ons doel is het vastleggen en verwerken van uw

verstrekte gegevens voor het besturen, functioneren van uw onderneming en de verantwoording naar bijv. de fiscus of vennoten.

 

Salaris administratie

Salarisverwerking moet nauwkeurig en op tijd gebeuren. Uw medewerkers zijn tenslotte uw kostbaarste zakelijke bezit. Wij verzorgen dit graag voor u.  Zo bespaart u tijd en heeft u geen omkijken meer naar uw salarisadministratie.

Belasting aangifte

Van omzetbelasting (btw-aangifte) tot vennootschapsbelasting en van 

dividendbelasting tot loonheffingen. Elk bedrijf heeft wel te maken met een of meerdere soorten belastingaangiftes. Met onze fiscale kennis helpen wij u verder.

 

Hulp voor startende ondernemers

Bij het starten van een onderneming komt veel kijken, van ondernemersplan to financieringsaanvraag. Wij kunnen u begeleiden en adviseren, want een goed begin is het halve werk.

 

Inkomsten belasting

Elk jaar veranderen er wetten en regels wat een hoop vragen oplevert. Welke aftrekposten kan ik allemaal opgeven, ben ik geen aftrekposten vergeten, betaal ik nu niet teveel belasting? Wij verzorgen graag de aangifte voor u. Door onze up-to-date kennis en ervaring hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

 

Heeft u nog vragen over één van onze diensten?

Neem gerust contact op